Bezoek Verduin Agency B.V. tijdens de Vélovak en leer vier merken in één bezoek kennen. Verduin Agency is al bijna 15 jaar een toonaangevend agentschap binnen de Benelux waarbij de focus ligt op de verkoop, marketing en ontwikkeling van fietsonderdelen en accessoires.

Verduin vertegenwoordigt de merken Bobike, Eurofender, Headgy Helmets, Polipromotion, Polisport en Ursus. Deze producenten zijn gevestigd in Italië en Portugal. Hierdoor kan Verduin haar klanten voorzien van hoogwaardige, Europees geproduceerde én geteste producten met een kortere levertijd.

Tijdens de Vélovak zal Verduin Agency de belangrijkste producten van Bobike, Polisport, Eurofender en Ursus tonen en uiteraard bent u van harte welkom voor al uw vragen omtrent één van deze merken.

Waar
Vélovak 2019, Evenementenhal Gorinchem, Nederland, stand 413

Wanneer
22 – 24 september 2019

 , , , , , , , , ,