Verduin Agency de Pionier Utrecht

Over Verduin Agency

Verduin Agency is een zelfstandig agentschap dat actief is sinds 2005. Onze focus ligt voornamelijk op de verkoop, marketing en ontwikkeling van fietsonderdelen en accessoires in de Benelux en Europa.

Door ons gevoerde merken zijn : Ursus, Eurofender, Herrmans Bike Components,  Polisport en Bobike. Onze producenten zijn gevestigd in Italië, Portugal en Finland. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van hoogwaardige, Europees geproduceerde én Europees geteste producten met een kortere levertijd.

Eigenaar Edwin Verduin én zijn medewerkers hebben ruim 24 jaar ervaring in de fietsbranche. Verduin Agency kan met haar ervaring, expertise en uitgebreide netwerk voor u de sleutel zijn tot de Benelux én Europese markt.

De verkoop geschiedt aan fiets fabrikanten in Europa en aan groothandels in Nederland en België. Naast de directe verkoop van fietsonderdelen is Verduin Agency actief in het promoten van de gevoerde merken in de media, op beurzen, via sponsoring en in serviceverlening aan de gespecialiseerde rijwielvakhandel.

Aarzel niet om contact op te nemen als u meer wilt weten over onze organisatie of onze merken.

Contact

 

Verduin Agency de Pionier Utrecht