Verduin Agency de Pionier Utrecht

Over Verduin Agency

Verduin Agency is een zelfstandig agentschap dat actief is sinds 2005. De focus ligt op de verkoop en marketing en ontwikkeling van fietsonderdelen en accessoires in de Benelux.

Door ons gevoerde merken zijn : Bobike, Eurofender, Headgy Helmets, Herrmans Bike Components, Polipromotion, Polisport en Ursus. Onze producenten zijn voornamelijk gevestigd in Italië en Portugal. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van hoogwaardige, Europees geproduceerde én geteste producten met een kortere levertijd.

Eigenaar Edwin Verduin én zijn medewerkers hebben ruim 20 jaar ervaring in de fietsbranche. Verduin Agency kan met haar ervaring, expertise en uitgebreide netwerk voor u de sleutel zijn tot de Benelux markt.

De verkoop geschiedt zowel aan fiets-fabrikanten als aan groothandels in Nederland en België. Naast de directe verkoop van fietsonderdelen is Verduin Agency actief in het promoten van de gevoerde merken in de media, op beurzen, via sponsoring en in serviceverlening aan de gespecialiseerde rijwielvakhandel.

Aarzel niet om contact op te nemen als u meer wilt weten over onze organisatie of onze merken.

Contact

 

Verduin Agency de Pionier Utrecht