Headgy Helmets

Headgy Helmets

Headgy Helmets S.A. werd in 2013 opgericht in Portugal en legt zich toe op het ontwerpen en produceren van veiligheidshelmen voor fietsers.

Het bedrijf werd opgericht als een spin-off van Polisport SGPS en Strategic Sports (Holding) Company Limited om een ​​gat in de markt te vullen. In de Europese markt was er vraag naar innovatieve, goed ontworpen, hoogwaardige helmen die tegen concurrerende prijzen konden worden geproduceerd en dan het liefst met korte levertermijnen.

De producten van Headgy onderscheiden zich door technologische en materiële innovatie, evenals door de toewijding aan ontwerp, kwaliteit en merk. Daarnaast wordt het volledige proces van ontwerp tot assemblage, productie, creatie van mallen, injectie en logistiek in huis beheerst.

De grondige kennis van de wereldwijde markt, in combinatie met totale controle over het productieproces, stelt Headgy in staat om niveaus van flexibiliteit en innovatie te bereiken die buiten het bereik van de meerderheid van zijn concurrenten ligt.

Headgy Helmets heeft zich tot doel gesteld om de Europese marktleider te worden in de productie van veiligheidshelmen voor sport.

Headgy Helmets
Website bekijken